IT-specialister

Det danske arbejdsmarked mangler IT-specialister. Danmark er et innovativt land, som er i kraftig udvikling inden for IT og teknologi. Derfor kan mere end hver tredje IT-specialiststilling i Danmark ikke besættes. 

Det er stadig et stort problem for IT-virksomheder at finde folk med de rette kompetencer, når de skal ansætte personale. Det viser tal fra en ny rapport fra Beskæftigelsesministeriet. Danmark står midt i et stort og alvorligt paradoks. Landet er en af verdens allermest digitaliserede samfund, hvor stribevis af politikere, erhvervsfolk og eksperter igennem flere år har talt om en stigende digitalisering af samfundet. 

Trods dette fokus står vi med en enorm mangel på IT-specialister. Allerede i dag mangler der ifølge IT-Branchen 7.600 IT-specialister, og det tal forventes tredoblet frem mod 2030, til trods for at der vil blive uddannet 8.000 yderligere. Allerede i 2016 pegede den daværende regering på, at Danmark ville mangle 19.000 IT-specialister i 2030. 

Alligevel er der intet, der tyder på, at vi er ved at lukke det hul af viden og kompetencer. Måske endda tværtimod, for imens vi i Danmark snakker om problemet, mister vi vores ledende position inden for IT, lyder kritikken. Der henvises til nedenstående kilde: https://pro.ing.dk/peopletech/artikel/danmark-er-ved-tabe-krigenom-it-talenterne 

Derudover viser vores markedsundersøgelse også, at de IT-profiler der er på markedet flytter rundt imellem virksomhederne som bliver muligvis lokket med bedre løn og arbejdsvilkår. Dvs. den aktuelle behov bliver aldrig dækket. 

IRIS : International rekruttering af IT-Specialister

IMPLOY har fundet en løsning til at hjælpe danske virksomheder med at finde kvalificerede arbejdskraft inden for IT-området. Vi finder international rekruttering af IT-specialister primært fra Indien. Indien er en af verdens stærkeste og mest eftertragtede IT-hub, hvortil tusindvis af virksomheder fra hele verden er vant til at outsource deres IT-projekter. Indiske IT-profiler er allerede særdeles eftertragtet på det globale jobmarked. IMPLOY har stærke ressourcer og en grundig kendskab til det indiske marked inden for IT, og netop derfor kan vi med tryghed hjælpe med at rekruttere IT-talenter til danske virksomheder. Vi har udarbejdet en proces som med garanti kan sikre dig hjælp til at finde de rette IT profiler for din virksomhed.

Proces:

Rekruttering af IT-profiler kan være en meget teknisk og tung proces, især når det omhandler internationale IT-specialister. Derfor har IMPLOY udarbejdet en lean rekrutteringsproces, som kan give et fuldstændigt overblik, samt tryghed. 

Vi kører en A – Z rekrutteringsproces, som starter med rådgivning samt afdækning af kundens behov for at klarlægge, hvilke profiler, der kræves for at løse de pågældende opgaver hos virksomheden. 

Derefter sørger vi for hele processen med fuld compliance, dvs. at vi sørger også for alle de formelle praktiske foranstaltninger der foretages, herunder eksempelvis indgivelse af ansøgning i forbindelse med arbejdstilladelse, opholdstilladelse mv.

Relevante trin i processen:

 1. Afklaring og afdækning af profiler
 2. Udarbejdelse af stillingsopslaget
 3. Annoncering og markedsføring på diverse IT-platformer
 4. Research og headhunting af profiler
 5. CV-screening
 6. Afholdelse af 1. interview
 7. Kontrol af dokumentation
 8. Test/ case studies af kompetencer
 9. Indhentning af referencer
 10. Afholdelse af 2. interview
 11. Profilpræsentation over for kunden
 12. Interview med kunden
 13. Udarbejdelse af ansættelseskontrakt
 14. Complaince ansøgning proces via Udlændningesstyrelsen
 15. Onboarding af medarbejder.

Garantiordning:

Vi kan allerede erfare en stor efterspørgsel efter IRIS, og i den forbindelse vil vi gerne give vores kunder ro i maven ved at give en garanti på høj kvalitet ved rekruttering af kandidaterne. 

Vi tilbyder således 6 måneders garanti for vores IRIS. Dvs. hvis den rekrutteret medarbejder ikke lever op til kundens forventninger evt. forlader selv jobbet så tilbyder vi en helt gratis rekruttering til kunden som erstatning.

​​★★★★★

"Hurtigt og effektivt"

Som firma i byggebranchen, hvor der er en lav ledighed, har det været vigtig for os at have en samarbejdspartner der kan agere hurtigt og effektivt.

​​★★★★★

"Jeg vil gerne rose IMPLOY"

Jeg vil gerne rose IMPLOY for deres ihærdige indsats for at finde kvalificerede kandidater til vores produktion.

​​★★★★★

"Ydmyghed og fleksibilitet."

IMPLOYs tilgang til vikarudlejning har den rette karakter med tilpas mængde ydmyghed og fleksibilitet.

​​★★★★★

"Qualified and stable"

IMPLOY has been a genuine recruitment partner and always been delivering very qualified and stable workforce especially within warehouse department.

Se flere anmeldelser

​​Sund fornuft at bruge fleksible medarbejdere

Imploy er et danskejet og moderne HR konsulenthus som tilbyder markedets bedste vikar og rekrutteringsløsninger inden for byg/anlæg, lager/produktion og kontor/administration. Vores personale har tilsammen over 10 års hands on branche erfaringer. Vi tager ansvar for at vores kunder bliver succesfulde.

Vi hjælper vores kunder med at opnå konkurrencemæssige fordele, samt styrke deres markedsposition og konkurrenceevne ved at bruge fleksible og skalerbar arbejdskraft fra Imploy . Vi leverer kvalitet til tiden og garanterer et højt serviceniveau, samt minimerede omkostninger.

Vores eksistensgrundlag er bygget op omkring karma og relationer. Vi tror på at vores handlinger, i dag og altid, har en indflydelse på menneskers liv. Vi står altid klar til at give vores kunder et gratis rådgivning henblik på de optimal HR løsninger og derfor er du altid velkommen til at kontakte os.

307262315_400509445594999_6453268291742076336_n_3

Har du spørgsmål?

Kontakt Imploy

Er du interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig indenfor de næste 24 timer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 41667184

 di-logo_hvid-trans_hvid-tagline-300x183

Kontakt os

IMPLOY

​​Lyskær 1
​2730 Herlev

Telefon: 31 21 32 32

E-mail: kontakt@imploy.dk

danskerhverv-logo-w400