Lagervikar til produktionsvirksomheder

Hyr en dygtig vikar til dit lager gennem os

Driver du et lager, og mangler du ansatte til at varetage produktionen og de øvrige arbejdsopgaver? Hos Imploy har vi et stor korps af lagervikarer, der er både engagerede og kompetente medarbejdere. Hvis du selv søger job som lagervikar, kan du også nemt og hurtigt blive en del af Imploy – og derfor hurtigt komme i ansættelse på et lager.


vores vikarbureau og rekrutteringsbureauhar kontor i Herlev, hvorfra vi arbejder på at sammenføre lagervikarer og lagervirksomheder i hele landet, bl.a. i Aarhus samt København og det øvrige Region Hovedstaden. Hos Imploy arbejder vi for at gøre dit arbejde nemmere og mere overskueligt. Det gør vi ved altid at være ærlige overfor vores kunder og ved at tænke nye løsninger på gamle problemstillinger.


Få en certificeret lagervikar med styr på sikkerhedsprotokollen

Vi ved, hvor vigtigt det er for den daglige drift af et lager, at dine medarbejderne har de rette kompetencer og certificeringer. Derfor sørger vi for, at vores lagervikarer er faglærte og har tilladelse til at betjene de nødvendige maskiner samt transport- og løfteredskaber.

Arbejdet med logistik og varemodtagelse på et lager kræver ligeledes et kendskab til at arbejde efter en sikkerhedsprotokol. Hvis du hyrer en lagervikar gennem os, så sørger vi for, at de kan leve op til alle sikkerhedsforanstaltningerne på dit lager.


Hos Imploy kan du hyre en vikar til produktion, der med det samme kan gå ind og varetage de nødvendige arbejdsopgaver med eksempelvis proceskontrol, kvalitetssikring, vareforsendelse, containertømning og meget andet.


Kontakt os og find den rette ansatte

Hvis du ønsker at høre mere om vores vikarer, eller hvis du vil hyre en lagervikar, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også afprøve vores tilbud om ”Try & Hire”, hvor du lejer en vikar for en kortere periode, hvorefter du kan beslutte dig, om du ønsker at beholde dem. På den måde gør vi det nemt og sikkert for dig at rekruttere de mest kompetente medarbejdere til dit lager. 

​​★★★★★

"Hurtigt og effektivt"

Som firma i byggebranchen, hvor der er en lav ledighed, har det været vigtig for os at have en samarbejdspartner der kan agere hurtigt og effektivt.

​​★★★★★

"Jeg vil gerne rose IMPLOY"

Jeg vil gerne rose IMPLOY for deres ihærdige indsats for at finde kvalificerede kandidater til vores produktion.

​​★★★★★

"Ydmyghed og fleksibilitet."

IMPLOYs tilgang til vikarudlejning har den rette karakter med tilpas mængde ydmyghed og fleksibilitet.

​​★★★★★

"Qualified and stable"

IMPLOY has been a genuine recruitment partner and always been delivering very qualified and stable workforce especially within warehouse department.

Se flere anmeldelser

​​Sund fornuft at bruge fleksible medarbejdere

Imploy er et danskejet og moderne HR konsulenthus som tilbyder markedets bedste vikar og rekrutteringsløsninger inden for byg/anlæg, lager/produktion og kontor/administration. Vores personale har tilsammen over 10 års hands on branche erfaringer. Vi tager ansvar for at vores kunder bliver succesfulde.

Vi hjælper vores kunder med at opnå konkurrencemæssige fordele, samt styrke deres markedsposition og konkurrenceevne ved at bruge fleksible og skalerbar arbejdskraft fra Imploy . Vi leverer kvalitet til tiden og garanterer et højt serviceniveau, samt minimerede omkostninger.

Vores eksistensgrundlag er bygget op omkring karma og relationer. Vi tror på at vores handlinger, i dag og altid, har en indflydelse på menneskers liv. Vi står altid klar til at give vores kunder et gratis rådgivning henblik på de optimal HR løsninger og derfor er du altid velkommen til at kontakte os.

307262315_400509445594999_6453268291742076336_n_3

Har du spørgsmål?

Kontakt Imploy

Er du interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig indenfor de næste 24 timer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 41667184

 di-logo_hvid-trans_hvid-tagline-300x183

Kontakt os

IMPLOY

​​Lyskær 1
​2730 Herlev

Telefon: 31 21 32 32

E-mail: kontakt@imploy.dk

danskerhverv-logo-w400