Kontor & administration

Ingen skriveborde behøver at stå tomme, når du samarbejder med IMPLOY

Fagområde

Kontor og administration dækker bredt, og det gør vi også. Alt fra sekretærer, receptionister, regnskabsassistenter og bogholdere til marketing, phoners, salgsassister og kundeservice. Vi afdækker de konkrete arbejdsopgaver og forventninger og sørger for, at du får en vikar, som du vil se igen.

Services

Vi tilbyder vikarer, search and select, try and hire og rekruttering. Det kan være svært at overskue behovet for bemanding. Vores aftaler er fleksible, og du kan derfor starte med en vikar i en kort periode for at få styr på situationen. Brug tiden til at få styr på situationen og overvej et try and hire forløb, hvor vikaren bliver hos jer, hvis det er en succes.

Vi arbejder effektivt med kvalitet

Vi har specifikke krav til vores kvalitetsledelsessystem for at forbedre vores evne til at levere vikar og rekruttering services der opfylder kundekrav, myndighedskrav og lovmæssige krav. 

Standarden er procesorienteret og lægger vægt på løbende forbedringer, effektivitet og kundetilfredshed.

  • Vores fokus på effektivisering af processer bidrager til, at vi kan opnå ønskede resultater.
  • Standarden fremmer en proces tilgang, som lægger vægt på behov, merværdi, process performance og effektivitet samt en kontinuerlig forbedring gennem objektive målinger.

​​★★★★★

"Hurtigt og effektivt"

Som firma i byggebranchen, hvor der er en lav ledighed, har det været vigtig for os at have en samarbejdspartner der kan agere hurtigt og effektivt.

​​★★★★★

"Jeg vil gerne rose IMPLOY"

Jeg vil gerne rose IMPLOY for deres ihærdige indsats for at finde kvalificerede kandidater til vores produktion.

​​★★★★★

"Ydmyghed og fleksibilitet."

IMPLOYs tilgang til vikarudlejning har den rette karakter med tilpas mængde ydmyghed og fleksibilitet.

​​★★★★★

"Qualified and stable"

IMPLOY has been a genuine recruitment partner and always been delivering very qualified and stable workforce especially within warehouse department.

Se flere anmeldelser

​​Sund fornuft at bruge fleksible medarbejdere

Imploy er et danskejet og moderne HR konsulenthus som tilbyder markedets bedste vikar og rekrutteringsløsninger inden for byg/anlæg, lager/produktion og kontor/administration. Vores personale har tilsammen over 10 års hands on branche erfaringer. Vi tager ansvar for at vores kunder bliver succesfulde.

Vi hjælper vores kunder med at opnå konkurrencemæssige fordele, samt styrke deres markedsposition og konkurrenceevne ved at bruge fleksible og skalerbar arbejdskraft fra Imploy . Vi leverer kvalitet til tiden og garanterer et højt serviceniveau, samt minimerede omkostninger.

Vores eksistensgrundlag er bygget op omkring karma og relationer. Vi tror på at vores handlinger, i dag og altid, har en indflydelse på menneskers liv. Vi står altid klar til at give vores kunder et gratis rådgivning henblik på de optimal HR løsninger og derfor er du altid velkommen til at kontakte os.

307262315_400509445594999_6453268291742076336_n_3

Har du spørgsmål?

Kontakt Imploy

Er du interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig indenfor de næste 24 timer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 41667184

 di-logo_hvid-trans_hvid-tagline-300x183

Kontakt os

IMPLOY

​​Lyskær 1
​2730 Herlev

Telefon: 31 21 32 32

E-mail: kontakt@imploy.dk

danskerhverv-logo-w400