Referencer

Udvalgte referencer fra vores kunder

"To whom it may concern,

We are having IMPLOY as our main collaborating partner since last 2 year and now.

Satair is an international company and having one of the biggest warehouses in Kastrup Denmark. We constantly need qualified warehouse workers to manage various tasks to align with Supply chain among our international orders.

IMPLOY has been a genuine recruitment partner and always been delivering very qualified and stable workforce especially within warehouse department.

They have a very competent and dedicated team, who is always able to provide the best service you can ask for. IMPLOY have been able to assist us both in an urgent situation, where they could deliver candidates with a short notice along with our long term try and hire positions. Apart from that they also have professional and optimized IT system, which helps a lot to save our administration time, and with the help of onsite ipad makes very easy and reliable for temps’ authentic hour registration.

So, we can only highly recommend IMPLOY to consider as your collaborating partner.​"

"Til kommende kunder hos IMPLOY

IMPLOY antog vi i sommeren 2021 til nu.

Mens andre vikarbureauer ikke har kunne mønstre mandskab, har IMPLOY kunne levere, det af vores produktion ønskede personale i ferietider og spidsbelastninger.

IMPLOYs tilgang til vikarudlejning har den rette karakter med tilpas mængde ydmyghed og fleksibilitet.

IMPLOY er også kommet igennem vores interne socialklausulkontroller uden anmærkninger.

Jeg kan derfor med ro i sindet anbefale IMPLOY, som din kommende samarbejdspartner.​"

"Som firma i byggebranchen, hvor der er en lav ledighed, har det været vigtig for os at have en samarbejdspartner der kan agere hurtigt og effektivt.

Vi har mange projekter med at sætte altaner op og det kan hurtigt blive sårbart hvis ikke vi har den rette og kompetente bemanding Hos IMPLOY har de til fulde levet op til dette. De er tilgængelige og fokuserede på at levere en ydelse der er effektiv og hurtig med de rette kandidater. På trods af en kort periode med samarbejdet, har de formået at blive vores foretrukne samarbejdspartner på dette område.

En stor anbefaling herfra.​"

"Jeg vil gerne rose IMPLOY for deres ihærdige indsats for at finde kvalificerede kandidater til vores produktion.

Jeg oplever Imploy som seriøse og engagerede, og de sætter sig grundigt ind i vores arbejdsområder, så de ved hvad der kræves af kandidaterne. De kommer gerne forbi fabrikken med egnede kandidater for at sikre, at det er det rigtige match"

​​★★★★★

"Hurtigt og effektivt"

Som firma i byggebranchen, hvor der er en lav ledighed, har det været vigtig for os at have en samarbejdspartner der kan agere hurtigt og effektivt.

​​★★★★★

"Jeg vil gerne rose IMPLOY"

Jeg vil gerne rose IMPLOY for deres ihærdige indsats for at finde kvalificerede kandidater til vores produktion.

​​★★★★★

"Ydmyghed og fleksibilitet."

IMPLOYs tilgang til vikarudlejning har den rette karakter med tilpas mængde ydmyghed og fleksibilitet.

​​★★★★★

"Qualified and stable"

IMPLOY has been a genuine recruitment partner and always been delivering very qualified and stable workforce especially within warehouse department.

Se flere anmeldelser

​​Sund fornuft at bruge fleksible medarbejdere

Imploy er et danskejet og moderne HR konsulenthus som tilbyder markedets bedste vikar og rekrutteringsløsninger inden for byg/anlæg, lager/produktion og kontor/administration. Vores personale har tilsammen over 10 års hands on branche erfaringer. Vi tager ansvar for at vores kunder bliver succesfulde.

Vi hjælper vores kunder med at opnå konkurrencemæssige fordele, samt styrke deres markedsposition og konkurrenceevne ved at bruge fleksible og skalerbar arbejdskraft fra Imploy . Vi leverer kvalitet til tiden og garanterer et højt serviceniveau, samt minimerede omkostninger.

Vores eksistensgrundlag er bygget op omkring karma og relationer. Vi tror på at vores handlinger, i dag og altid, har en indflydelse på menneskers liv. Vi står altid klar til at give vores kunder et gratis rådgivning henblik på de optimal HR løsninger og derfor er du altid velkommen til at kontakte os.

307262315_400509445594999_6453268291742076336_n_3

Har du spørgsmål?

Kontakt Imploy

Er du interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig indenfor de næste 24 timer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CVR: 41667184

 di-logo_hvid-trans_hvid-tagline-300x183

Kontakt os

IMPLOY

​​Lyskær 1
​2730 Herlev

Telefon: 31 21 32 32

E-mail: kontakt@imploy.dk

danskerhverv-logo-w400